Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πολυχώρος «Πείραμα»: Βοήθεια σε μονογονεϊκές οικογένειες

Ο Πολυχώρος «Πείραμα» σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ–Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων υλοποιεί πρόγραμμα παροχής δωρεάν υπηρεσιών δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών ηλικίας 3-10 ετών. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Από την Πέμπτη 20 Ιουνίου το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Κέντρο Φύλαξης Παιδιών στην οδό Πρασακάκη 6, από Δευτέρα ως Παρασκευή και από τις 09.00 ως τις 14.30, παρέχοντας σε γονείς μονογονεϊκών οικογενειών τη δυνατότητα να αφήσουν τα παιδιά τους για διάστημα ως 3 ωρών προκειμένου να διεκπεραιώσουν έκτακτες υποχρεώσεις ή εργασίες τους. Η παραμονή των παιδιών στον χώρο μπορεί να παρατείνεται αν υπάρχουν κενές θέσεις.
Στο πλαίσιο του προγράμματος 15 παιδιά θα απασχολούνται καθημερινά με δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, μουσική και μαθήματα σωστής διατροφής υπό την επίβλεψη νηπιαγωγών, παιδαγωγών και εξειδικευμένων επιστημόνων.
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-533859, 09.00 με 14.30
Δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά: peiramaparents@gmail.com

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται ως τις 24 Ιουλίου 2013, με εξαίρεση αργίες και Σαββατοκύριακα.

Πηγή: Τεύχος Newsletter: 20/06/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου