Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Θερινό σχολείο: «Βιοποικιλότητα: Νέες προσεγγίσεις και εφαρμογές στην εκπαίδευση»

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής & Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ διοργανώνουν θερινό σχολείο με θέμα:

«Βιοποικιλότητα: Νέες προσεγγίσεις και εφαρμογές στην εκπαίδευση».

Τόπος διεξαγωγής : Θα πραγματοποιηθεί στο Γαύριο και στο Κόρθι της Άνδρου, 28/6-1/7/2013.

Συμμετέχοντες: απευθύνεται σε φοιτητές, εργαζόμενους σε σχετικούς επιστημονικούς χώρους, δασκάλους και καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Περιεχόμενο: Το περιεχόμενό του έχει διαμορφωθεί με έμφαση σε εφαρμοσμένα σεμινάρια, μετά από σύντομες θεωρητικές εισηγήσεις. Οι ενότητες περιλαμβάνουν θέματα βιοποικιλότητας σε ζώα, πτηνά, φυτά, μικρο-οργανισμούς και θαλάσσιους οργανισμούς. Για το τέλος έχει προβλεφθεί Στρογγύλη Τράπεζα ανταλλαγής απόψεων για την εφαρμοσιμότητα της πληροφορίας αυτής σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Πιστοποιητικό: Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Κόστος: Το κόστος συμμετοχής – το οποίο είναι το ελάχιστο δυνατόν προκειμένου να δήλωση συμμετοχήςκαλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομιλητών και τα γεύματα των συμμετεχόντων – είναι:
α. 100 ευρώ για άτομα μη μέλη της ΠΕΒ
β. 80 ευρώ για μέλη της ΠΕΒ τακτοποιημένα οικονομικά τουλάχιστον τα δύο τελευταία έτη
γ. 60 ευρώ για εν ενεργεία φοιτητές (προ- και μεταπτυχιακούς) και ανέργους.

Προθεσμίες εγγραφής: έως 31 Μάιου 2013.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου