Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Action Art: Αφηγήσεις παραμυθιών

Ραντεβού με Αφηγήσεις Παραμυθιών από όλο τον κόσμο για παιδιά ηλικίας 5-7 χρονών και γονείς, συνδιοργανώνει το βιβλιοπωλείο IANOS και η Action Art/Εικαστική Δράση.
Οι αφηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ροδάνθη Δημητρέση εικαστικό, αφηγήτρια και μέλη της ομάδας του εργαστηρίου αφήγησης της Action Art/Εικαστική Δράση . 
Η Εύη Χατζημητάκου, νηπιαγωγός, κουκλοπαίκτρια, η Φρόσω Χαντζή, θεατρολόγος, η Σύρμω Αραμπατζή, μητέρα, η Στέλλα Τσίγγου, θεατρολόγος, συγγραφέας, και αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού μικρούς και μεγάλους, αναδεικνύοντας τη δυναμική του παρουσία στο χώρο της δημιουργικής φαντασίας, της έκφρασης, της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας.

H Action Art/Εικαστική Δράση, είναι μη κερδοσκοπική εταιρία και ιδρύθηκε το 2009 από τη Ροδάνθη Δημητρέση (ζωγράφος - εκπαιδευτικός-αφηγήτρια), την Εύη Συμεωνίδου (εκπαιδευτικός) και τη Moυρελή Φρόσω (ψυχίατρος). Κύριο έργο της είναι να παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων που απασχολούνται στο χώρο της εικαστικής αγωγής, ή σε συναφείς χώρους, μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια και ποικίλες δράσεις αυτοεξέλιξης. Eνας από τους βασικούς σκοπούς της είναι και η διάδοση της προφορικής αφήγησης παραμυθιών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
Διάρκεια: 27-04-2013 Έως 27-04-2013
Ώρα Έναρξης: 12.00
Τιμή Εισόδου: Δωρεάν 

Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου