Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

8ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Τρέξτε με την ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ και βοηθήστε και εσείς στο έργο της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που συνδέει τους αθλητές με τους ευρύτερους κοινωνικούς στόχους της διοργάνωσης, συνεργάζεται για τρίτη χρονιά με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας τα παιδιά με αναπηρία και διαδίδοντας το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Φετινός στόχος της συνεργασίας, η ενίσχυση του θεσμού της ΕΛΕΠΑΠ, «ΔΩΡΕΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ» που υποστηρίζει παιδιά με αναπηρίες που προέρχονται από οικονομικά αδύνατες οικογένειες, καλύπτοντας το ετήσιο κόστος του θεραπευτικού τους προγράμματος.

Oι συμμετέχοντες με την Ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του παραπάνω σκοπού, αφού μέρος των συμμετοχών θα αποδοθεί στην ΕΛΕΠΑΠ.

Βοηθήστε να αυξήσουμε τις συμμετοχές και να εξασφαλίσουμε τις περισσότερες δυνατές «Δωρεές Υιοθεσίας» παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Προκειμένου να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους παραπάνω αγώνες δρόμου, θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΠΑΠ και να την αποστείλετε στα:

Φαξ: 2310 318211

Πληροφορίες στα τηλέφωνα ΕΛΕΠΑΠ : 2310 318218, 2310 318228

Σας επισυνάπτουμε την Αίτηση Συμμετοχής με την ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΠΑΠ σελ 1 σελ 2 καθώς και την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για τη συμμετοχή μαθητών στον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς των 1.000μ.

Προθεσμία ολοκλήρωσης Εγγραφών: 4 Απριλίου
Προθεσμία ολοκλήρωσης Εγγραφών Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς: 14 Απριλίου

Πηγή: ΕΛΕΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου