Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΕΡ Θεσσαλονίκης - Μουσικό εργαστήριο

Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων με θέμα «το παιχνίδι», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης συνεχίζει με το βιωματικό εργαστήριο «Μουσικό παιχνίδι». Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ομάδα για τη Διγλωσσία και τον Πολυπολιτισμό στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία «Πολύδρομο». Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, ώρα 10:30–13:30, στην Αίθουσα 0.4 του Μπλε Κτιρίου της Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. Θα σας παρακαλούσαμε να αποδεχθείτε το συνημμένο αρχείο, με το οποίο πληροφορείσθε για τη δράση αυτή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη της Ο.Μ.Ε.Ρ. και για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της εκείνη την ημέρα (μέχρι 40 θέσεις), καθώς και για τα μέλη της ομάδας «Πολύδρομο» (μέχρι 10 θέσεις).

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο τέλος του σεμιναρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης στην ηλεκτρονική διεύθυνσηomepthess@gmail.com. Σας προτρέπουμε ακόμη, να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.omepthess.blogspot.gr .

Θα ήταν τιμή μας να στηρίξετε και αυτή την προσπάθειά μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης
Η Πρόεδρος

Βασιλική Πλιόγκου
Δρ. Επιστημών Αγωγής Α.Π.Θ.
Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Τομέα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής
AMC Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου