Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Hμερίδα: "Η Εκπαίδευση των Μαθητών/τριών με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα"

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης της 6ης Περιφέρειας Ηπείρου Μηνάς Ευσταθίου διοργανώνει Επιμορφωτική Ημερίδα την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8.30΄ έως 13.30΄, για τους Δ/ντές, Δ/ντριες, Προϊσταμένους/νες που προΐστανται των ΣΜΕΑΕ Π.Ε. & Δ.Ε., τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, το ειδικό προσωπικό και το ειδικό βοηθητικό προσωπικό που εργάζονται στις σχολικές δομές της ειδικής αγωγής & εκπαίδευσης της Π.Ε. & Δ.Ε. Νομού Ιωαννίνων (Ειδικά Σχολεία, Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Κατ’ οίκον). Στην Ημερίδα είναι προσκεκλημένοι/νες όλοι/ες οι Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένοι/νες των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων

Οι εργασίες της Ημερίδας θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με θέμα: «Η Εκπαίδευση των Μαθητών/τριών με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα».

Εισηγητές θα είναι: 1) ο κ. Σπύρος Σούλης, Επίκουρος Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 2) ο κ. Μηνάς Ευσταθίου, Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης της 6ης Περιφέρειας Ηπείρου, και 3) η κ. Φωτεινή Μαγαζιώτου, Σχολική Ψυχολόγος στο ΕΕΕΕΚ Ιωαννίνων.

Πρόγραμμα Επιμορφωτικής Ημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου