Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ετήσια Συνάντηση PRADER WILLI SYNDROME ASSOCIATION HELLAS

PRADER WILLI SYNDROME ASSOCIATION HELLAS
Μαυρομιχάλη 5, 106 79, Αθήνα, www.pwshellas.gr, 210-9765416

Αγαπητοί γονείς και φίλοι, 

Πέρασε περίπου ενάμισης χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και σχεδόν τα πάντα έχουν αλλάξει στην χώρα μας, στις οικογένειές μας και στο περιβάλλον μας.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει τις προσπάθειές του για την ευρύτερη ενημέρωση ιατρών, θεραπευτών και δασκάλων παρά τις σύνθετες δυσκολίες των καιρών. Καταφέραμε να διατηρήσουμε σταθερό το επίπεδο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς όλες τις οικογένειες που απευθύνθηκαν σε εμάς και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον με ότι δυνάμεις και χρόνο διαθέτει ο κάθε ένας από τους εθελοντές μας.

Η ετήσια συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αλίμου, Λεωφ. Ιωνίας 96, Άνω Καλαμάκι.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει με την ομιλία του κ. Αλεξάνδρου Ευστράτιου, Εργοθεραπευτή,advanced στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία και εξειδικευμένος σε Αναπτυξιολογικά και Νευρολογικά τεστ με θέμα :
«Prader-Willi Syndrome, νέα δεδομένα στην διαφοροδιάγνωση και τον προσανατολισμό αντιμετώπισης των συμπτωμάτων»

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση για τις αλλαγές στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και των Ασφαλιστικών Ταμείων που επηρεάζουν όλους μας, θα γίνει απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε, παρουσίαση του ισολογισμού και τέλος ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου. 

Οι αλλαγές γύρω μας υπερβαίνουν καθέναν από εμάς και απαιτείται πλέον η μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Ελπίζουμε λοιπόν να σας δούμε όλους εκεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΙΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου