Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ημερίδα για την συναισθηματική ασφάλεια παιδιών και εφήβων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ευβοίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Εύβοιας, σας προσκαλούν στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Συναισθηματική ασφάλεια παιδιών και εφήβων» που θα γίνει την Τετάρτη 21/11, στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, από 17.30-20.00.

Προσκεκλημένοι Ομιλητές είναι εκλεκτοί επιστήμονες της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρόγραμμα Ημερίδας

17.30-18.00 Προσέλευση και έναρξη Ημερίδας

18.00-18.30 Χαιρετισμοί

18.30-19.00 1η Ενότητα: Εκφοβισμός και Βία στα σχολεία,.

Ομιλήτρια κ. Άρτεμις Τσίτσικα, Επιστ. Υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού".

Συντονίζει η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , κ. Θάλεια Καλαμπαλίκη.

19.00-19.30 2η Ενότητα: Ασφάλεια του Διαδικτύου σε παιδιά και εφήβους.

Ομιλητής κ. Γεώργιος Κορμάς, Ιατρός, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Υπεύθυνος Γραμμής Βοηθείας υποΣΤΗΡΙΖΩ, Συντονιστής Προγράμματος "Αριάδνη".

Συντονίζει ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νεκτάριος Καντανολέων.

19.30-20.00 Συζήτηση

Συντονίζει η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ευβοίας και Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χαρά Σπηλιοπούλου.
 
Πηγή: eviaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου