Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση: Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους για να γνωρίσουν τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Κλουζ  και τις περιπέτειές του το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

 Η ηθοποιός Πωλίνα Γουρδέα σας περιμένει να εξιχνιάσουμε όλοι μαζί την υπόθεση της Συνωμοσίας της τσίχλας.  Γιατί εξαφανίζονται οι αγαπημένες τσίχλες του Κλουζ από το περίπτερο της Όλγας; Ο μικρός ντετέκτιβ αρχίζει αμέσως την έρευνα.  Εάν κι εσείς λατρεύετε τα μυστήρια, ακολουθήστε τα ίχνη του Κλουζ…

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Το δρώμενο θα είναι διαδραστικό με ενεργό συμμετοχή των παιδιών στην ιστορία  με διαλόγους, κινήσεις και ήχους,  ώστε ο ήρωας της σειράς να ζωντανέψει μπροστά στα μάτια τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ
Μια κλασική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια. Έχει πουλήσει περισσότερα από 850.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.
Στη σειρά κυκλοφορούν μέχρι στιγμής έξι βιβλία, έξι συναρπαστικές υποθέσεις του ντετέκτιβ Κλουζ:
Η συνωμοσία της τσίχλας
Βρόμικα κόλπα στο γήπεδο
Το μυστήριο του τσίρκου
Το μυστήριο των ιπτάμενων αγελάδων
Ο Κλουζ στο διαδίκτυο
Το φάντασμα του σχολείου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, επιμελητής βιβλίων και δάσκαλος, ενώ από το 1989 ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Είναι ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας στη Γερμανία, έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο του, ενώ τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. Επισκεφθείτε το site του συγγραφέα: www.jbanscherus.de.vu

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ
Ο Ραλφ Μπούτσκοβ σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Βερολίνου, και ασχολήθηκε με τη διαφήμιση, πριν αφοσιωθεί στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων.


• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 6 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
Όσοι από εσάς είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.
Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου.
Εάν δεν είστε ακόμη μέλη, βιαστείτε!!!
Η ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ μας μεγαλώνει.

Είσαι 4 έως 12 ετών; Τι περιμένεις; Μπες στην Παιδική Γωνιά των Εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και γίνε μέλος της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεών μας.
Πλούσια δώρα και άλλα προνόμια σε περιμένουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου