Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Actionaid: Μια Κυριακή με την Οικογένειά σας!

Το Κέντρο Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης της ActionAid Ελλάς είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για να ταξιδέψουμε παρέα με τις οικογένειές σας σε απομακρυσμένες χώρες!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 11πμ - 1μμ θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι με στόχο να γνωρίσουμε άλλες οικογένειες και την καθημερινότητά τους.

Η ActionAid Ελλάς οργανώνει στο Κέντρο Ένας Κόσμος Άνω Κάτω, εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Aναδοχής της ActionAid Ελλάς.

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα ταξιδέψουμε σε χώρες μακρινές, όπου θα ερευνήσουμε τις δύσκολες συνθήκες ζωής των κατοίκων, θα συζητήσουμε και θα ανακαλύψουμε τρόπους που μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός δίκαιου κόσμου. Συγκεκριμένα, θα έρθουμε σε επαφή με αυθεντικά αντικείμενα, θα μπούμε σε ένα τυπικό Κενυάτικο σπίτι, θα ανακαλύψουμε διαφορετικές τροφές. Ταυτόχρονα θα εντοπίσουμε καίρια ζητήματα ανισότητας, θα γνωρίσουμε τη διαδικασία ανεύρεσης τροφής αλλά και τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν πάρει οι κάτοικοι αναπτυσσόμενων κοινοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.

Αυτή η συνάντηση θα σταθεί και λαμπρή ευκαιρία να μοιραστούμε τη δική σας εμπειρία από το πρόγραμμα Αναδοχής και τη σχέση σας με τους μακρινούς σας φίλους.

Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας, τους φίλους τους, τα ανήψια ή τα βαφτιστήρια σας!
Ηλικία παιδιών: 7 – 13 ετών
Ώρες διεξαγωγής: 11:00-13:00
Διεύθυνση: Οδυσσέα Ανδρούτσου 3 (Κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ) - για χάρτη πατήστε εδώ
Οικονομική Συμμετοχή: 8 ευρώ το κάθε παιδί (εκδίδεται σχετική απόδειξη). Η συμμετοχή για τους γονείς είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέσω email έως και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να μας στείλετε email στο education.hellas@actionaid.org και να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο
2. Κωδικό Αναδόχου
2. Ονόματα και ηλικίες παιδιών που θα συμμετέχουν
3. Τηλέφωνο επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου