Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Κύπρος: Θέση σχολικού βοηθού-συνοδού παιδιών με ειδικές ανάγκες

Η Σχολική Εφορεία Βορόκληνης ανακοινώνει όχι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για πλήρωση θέσης σχολικού βοηθού/συνοδού για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Δημοτικό Σχολείο Βορόκληνης.

Ο ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στη Σχολική Εφορεία (Γραφεία Κ.Σ. Βορόκληνης) από την 20η Ιουλίου 2012 για την παραλαβή αίτησης και όρους εργοδότησης.
Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης το αργότερο μέχρι την 27η Ιουλίου 2012. (πηγή)
 
ΚΑΙ

Η Σχολική Εφορεία Φρενάρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες για πλήρωση θέσης Σχολικού Βοηθού-Συνοδού παιδιών με ειδικές ανάγκες στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Φρενάρους. Η απασχόληση θα είναι καθημερινή, δηλ. Δευτέρα – Παρασκευή από τις 7.15 π.μ. – 13.35 μ.μ. και δεκάμηνη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Απόφοιτος/η Λυκείου ή πενταετής πείρα με παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ανάλογο ίδρυμα ή σχολείο.
2. Δίπλωμα ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγού, ψυχολογίας, νοσηλευτικής, κοινωνικού λειτουργού ή άλλου συναφές με την εργασία του/της θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις από το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου, από τις 17 Ιουλίου - 17 Αυγούστου 2012, ώρες δημόσιας υπηρεσίας. Οι αιτήσεις να ριχθούν στο Κιβώτιο Προσφορών του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου μέχρι τις 17 Αυγούστου 2012 και ώρα 12.00 μ.μ. και να αναγράφουν στο φάκελο: Προς Σχολική Εφορεία Φρενάρου – Για θέση Σχολικού Βοηθού-Συνοδού παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Πληροφορίες τηλ. 23821389 (Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου