Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ενημερωτική εσπερίδα για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Με γνώμονα τη σπουδαιότητα της δια βίου μάθησης, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πατρών, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων και το Kατάστημα Κράτησης Αγ. Στεφάνου όπου λειτουργεί το Παράρτημα του σχολείου μας, συνδιοργανώνουν Εσπερίδα στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου), τη Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 18:30, με θέμα «Η Εκπαίδευση Ενηλίκων έξω και μέσα από τα σίδερα : η περίπτωση του Σ.Δ.Ε. Πάτρας και του Παραρτήματος Κ. Κ. Αγ. Στεφάνου».

Σκοπός της Εσπερίδας είναι η πληρέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των εκπαιδευτικών, φοιτητών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων όσο και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να φοιτήσει στο Σ.Δ.Ε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις του σχολείου, οι πρωτοπόρες παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και τα πλεονεκτήματα του ευέλικτου προγράμματός του. Επιπλέον, θα αναλυθούν οι ευεργετικές επιδράσεις της εκπαίδευσης στους έγκλειστους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του Ε.Ε.Π., θα λειτουργεί έκθεση με τα σημαντικότερα έργα εκπαιδευομένων, προϊόντα των Σχεδίων Δράσης που υλοποιήθηκαν τόσο στο κεντρικό σχολείο όσο και στο Παράρτημα στο Κ. Κ. Αγ. Στεφάνου.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με την απονομή επαίνων σε εκπαιδευτικούς για την εθελοντική εκπαιδευτική τους προσφορά στο σχολείο. Την απονομή θα κάνουν ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειακός Προϊστάμενος Π'θμιας & Δ'θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας κ. Γ. Παναγιωτόπουλος, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Δήμου Πατρέων κ. Μ. Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη, και η Διευθύντρια Β'θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας κ. Ε. Πιερρή.

Πηγή: pelop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου