Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Αν το έμβρυο τυλιχτεί στον ομφάλιο λώρο, θα γεννηθεί ομοφυλόφιλο»!

Σάλο έχει προκαλέσει ένα ιταλικό γκρουπ στο δημοφιλή τόπο δικτύωσης Facebook με τίτλο «Η έκτρωση ενός ομοφυλόφιλου παιδιού είναι ενέργεια πίστης».

Οι «πιστοί» οπαδοί της ομάδας αυτής που ξεπερνούν τους 500 σύμφωνα με τα like που έχουν κάνει στη σελίδα, υποστηρίζουν ότι «αν το έμβρυο διαγνωστεί με ομοφυλοφιλία» (;) τότε πρέπει να ακολουθήσει άμβλωση γιατί «οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι και φορείς ασθενειών και πρέπει να διακοπεί μια για πάντα αυτός ο καρκίνος γιατί κάτι τέτοιο είναι προσβολή για τον Κύριο».

Πάνω από 2.000 ήταν τα αρνητικά σχόλια χρηστών που ομοφυλόφιλοι και μη καταδίκασαν το γκρουπ για ρατσισμό, ομοφοβία και μισογυνισμό μιας και πολλά από όσα αναγράφουν οι «φίλοι» της ομάδας είναι εναντίον των γυναικών που φέρουν στον κόσμο ομοφυλόφιλα παιδιά!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα που φέρει η σελίδα υπάρχουν θέσεις, δήθεν επιστημονικές, που αποκαλύπτουν τη φύση του εμβρύου. «Αν το έμβρυο τυλιχτεί γύρω από τον ομφάλιο λώρο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ομοφυλόφιλο», λέει άγνωστος που μεταφέρει όπως δηλώνει την μαρτυρία ενός «αξιόλογου φίλου και συναδέλφου ερευνητή». Τρομακτικό είναι το γεγονός ότι μέσα στη σελίδα γίνεται αναφορά για «εθελοντές» που χειρουργούν σε ιταλικές κλινικές οι οποίοι «αποφάσισαν να πατάξουν τον ιό της ομοφυλοφιλίας» χωρίς να διευκρινίζεται αν κάποιος γιατρός που υιοθετεί αυτή τη θέση προχωρά σε δολοφονίες υγιών εμβρύων.

Το πιο ανησυχητικό ωστόσο, είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας που δηλώνει «αφού στο παιδί μου διαγνώστηκε η ομοφυλοφιλία, περιπλανιόμουν χωρίς στόχο και έβλεπα τον θάνατο στο καθετί. Καλύτερα να πάω στη κόλαση παρά ο καρπός μου να διαφθείρει κι άλλα παιδιά. Αφού έκανα έκτρωση στο ομοφυλόφιλο έμβρυο έμεινα ξανά έγκυος. Το παιδί μου είναι υγιές. Είδα τον Θεό. Είμαι ευτυχισμένη».

Ένα άλλο ομοφοβικό status γράφει «το ξέρω ότι είναι φοβερό να κάνεις έκτρωση αλλά το κακό είναι μικρότερο από το να γεννήσεις κακόμοιρα παιδιά που είναι μολυσμένα από τα γονίδια του σοδομισμού».

Όλα αυτά περιλαμβάνονται σε σελίδα που φέρει στην βασική φωτογραφία της μια εικόνα του Πάπα Ράτζινγκερ να δέχεται ένα χάδι στο μάγουλο από ένα αγοράκι και στη μικρότερη φωτογραφία απεικονίζεται ένα κομποσκοίνι…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου