Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
«Οι νέοι του σήμερα... αυριανοί ηγέτες των κοινοτήτων μας»

Νέοι δημότες Καστοριάς καλούνται να υποβάλλουν τις δημιουργικές τους ιδέες για την αναβάθμιση και την παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών αλλά και για την ευρύτερη ανάπτυξη του Δήμου Καστοριάς, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά στην διαμόρφωση των θεσμών της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Καστοριάς ανακοινώνει τη διενέργεια Διαγωνισμού Γραπτού Λόγου με θέμα «Οι νέοι του σήμερα... αυριανοί ηγέτες των κοινοτήτων μας» εμπνευσμένο από ομότιτλο έργο στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος μας στα πλαίσια του προγράμματος «Ευρώπη για τους πολίτες», Μέτρο 1.2 Δίκτυα αδερφοποιημένων πόλεων. Η επιλογή του συγκεκριμένου θέματος στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση της ενεργού συμμετοχής των νέων δημοτών στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς μέσα από τη συγκέντρωση και καταγραφή των πρωτότυπων προτάσεων τους για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς αλλά και ευρύτερα για την ανάπτυξη του Δήμου. Νέοι δημότες Καστοριάς έως 35 ετών καλούνται να υποβάλλουν τις δημιουργικές τους ιδέες για την παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών ή και την αναβάθμισή τους, από το Δήμο, ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Επιθυμούμε με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τη νέα γενιά πολιτών του Δήμου Καστοριάς και να καλλιεργήσουμε τον ουσιαστικό διάλογο μέσα από τον οποίο ο δήμος θα γνωρίσει τα ενδιαφέροντα, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για ένα καλύτερο δήμο με προσβάσιμες και ποιοτικότερες υπηρεσίες για τους νέους.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή η οποία θα παραλάβει μόνο τις προτάσεις-έργα με το ψευδώνυμο των διαγωνιζομένων χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά τους προκειμένου να διασφαλιστεί μία αδιάβλητη διαδικασία. Οι τέσσερις καλύτερες προτάσεις θα βραβευθούν και οι νικητές θα κερδίζουν ένα επταήμερο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Καστοριάς σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Sant’ Illario dello Jonio στην Ιταλία, στα πλαίσια του προγράμματος «Ευρώπη για τους πολίτες» από τις 12 έως 19 Ιουλίου 2012.

Αν λοιπόν είσαι νέος, δημότης Καστοριάς έως 35 ετών, μπορείς να αποστείλεις τις προτάσεις σου για το πώς οραματίζεσαι το Δήμο Καστοριάς, έως την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση: Δήμος Καστοριάς, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, Καστοριά με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου» χωρίς αναγραφή ονόματος αποστολέα, με απλή (όχι συστημένη) επιστολή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, το δικαίωμα και τον τρόπο συμμετοχής αλλά και διεξαγωγής του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς (www.kastoriacity.gr) αλλά και στα τηλέφωνα 2467351107 και 2467351106 (κα. Γκέρατς Ρεβέκα & κα. Καζούκη Σοφία). 
 
Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου