Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πεντέλη: Ξεκινά το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση 2012

Αρχίζει το πρόγραμμα «καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης 2012» του Δήμου Πεντέλης, με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά έξυπνες δραστηριότητες συνδυάζοντας συναισθηματική αγωγή και ψυχαγωγία.

Διακόσια πενήντα παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών συγκεντρώθηκαν στις κατασκηνώσεις της Δημ. Κοιν. Ν.Πεντέλης, στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείου Μελισσίων και στο 1ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 το πρωί, για να γνωρίσουν τους καινούργιους φίλους τους.

Σε συνεργασία, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου (Ο.Κ.Π.Α.Δ.), ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού (Ο.Π.Α.Θ.), οι Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, οργάνωσαν και εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη λειτουργία του προγράμματος.

Έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγοί, γυμναστές) καλωσόρισε τα παιδιά και τα ξενάγησαν στο χώρο. Στις κατασκηνώσεις της Ν.Πεντέλης, ο δήμος φρόντισε να υπάρχει πυροσβεστικό όχημα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και τη δεύτερη ημέρα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ασκήσεις διόδου διαφυγής, από την Εθελοντική Ομάδα Πολ.Προστασίας του Δήμου Πεντέλης. 
 
Πηγή: localit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου