Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Υποτροφίες από το κληροδότημα Σπυρίδωνος Φ. Αντύπα υπέρ της Κεφαλληνίας

Το Κληροδότημα Σπυρίδωνος Φ. Αντύπα Υπέρ της Κεφαλληνίας, ανακοίνωσε την χορήγηση έξι ( 6 ) υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013, ως εξής :
α) Δύο ( 2 ) υποτροφίες προδιδακτορικού ή διδακτορικού επιπέδου σπουδών εξωτερικού, χρηματικού ποσού 6.000 € η κάθε μία και
β) Τέσσερις ( 4 ) υποτροφίες προδιδακτορικού ή διδακτορικού επιπέδου σπουδών εσωτερικού, χρηματικού ποσού 3.000 € η κάθε μία.
Από τις ανωτέρω υποτροφίες η μία ( 1 ) θα χορηγείται σε υποψήφιο καταγόμενο από τη Δημοτική Κοινότητα Πυλάρου, τόπο καταγωγής του Ευεργέτη Σπ. Φ. Αντύπα, εφόσον εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον.
Διευκρινίζεται ότι οι προκηρυσσόμενες υποτροφίες χορηγούνται μόνο για σπουδές πλήρους παρακολούθησης και συνεπώς αιτήσεις για σπουδές μερικής παρακολούθησης ή εξ’ αποστάσεως δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποτροφία χορηγείται για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης:
α) Για ένα ( 1 ) ακόμη έτος στην περίπτωση σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου ( Master, DEA κλπ ) και
β) Για τρία ( 3 ) ακόμη έτη στην περίπτωση σπουδών διδακτορικού επιπέδου ( PhD, Doctorat κλπ ).
Και στις δύο περιπτώσεις η ανανέωση της υποτροφίας αποφασίζεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου συνοδευόμενη από επίσημα πιστοποιητικά προόδου και επίδοσής του.

Τελευταία ημέρα υποβολής - αποστολής των αιτήσεων με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, ορίζεται και για τις δύο περιπτώσεις ( νέων υποτροφιών και ανανεώσεων ) η 29η Ιουνίου 2012, ώρα 14:00.
Οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, στην οδό Π. Χαροκόπου 60 στο Αργοστόλι ( τηλ: 26710- 22524 fax: 26710-28956 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, είτε στέλνονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση:
Γραφεία Κληροδοτήματος Σπυρίδωνος Φ. Αντύπα Υπέρ της Κεφαλληνίας,
Π. Χαροκόπου 60, 28100 Αργοστόλι (ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας 29/6/2012 ).
Κατά την με οποιοδήποτε τρόπο παραλαβή, θα συντάσσεται σχετικό Πρακτικό παραλαβής από την Γραμματεία του Κληροδοτήματος που θα παραδίδεται ή θα ταχυδρομείται στον ενδιαφερόμενο.
Διευκρινίζεται ότι η υποβολή αίτησης υποψηφιότητας για χορήγηση ή ανανέωση υποτροφίας, συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της προκήρυξης.

Οι προϋποθέσεις υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για χορήγηση ή ανανέωση υποτροφίας, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα κριτήρια και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, καθώς και τα δικαιώματα και υποχρεώσεις όσων θα επιλεγούν, περιλαμβάνονται λεπτομερώς στο πλήρες τεύχος της προκήρυξης το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθεύεται από την Γραμματεία του Κληροδοτήματος, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Μπορεί επίσης, τις ίδιες μέρες και ώρες, να ζητά τηλεφωνικά από τη Γραμματεία κάθε πρόσθετη πληροφορία ή και την αποστολή του τεύχους της προκήρυξης μέσω ταχυδρομείου, fax και e-mail.
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΠΥΡ. Φ. ΑΝΤΥΠΑ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τ.Θ.129 Αργοστόλι 28100
Πληρ: Μ. Χοϊδά
Τηλ: 2671-0-22524
Fax: 2671-0-28956
e-mail: succes21@kef.forthnet.gr

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου