Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μάιος στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Καθώς η Άνοιξη μπήκε δυναμικά, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας ανοίγει τις πόρτες της στις δικές σας δημιουργικές διαθέσεις. Ελάτε να οργανώσουμε παρέα τις δράσεις μας, να παίξουμε, να διαβάσουμε, να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε…

1-5 Μαΐου: Εβδομάδα των λουλουδιών
Φροντίζουμε παρέα τον κήπο της Βιβλιοθήκης όπου θα περάσουμε πολλές ευχάριστες στιγμές.

Τετάρτη 2 Μαΐου, 5.00-6.00 το απόγευμα

«Κηπουρική στη Βιβλιοθήκη!». Φέρτε φτυαράκια, κουβαδάκια, τσουγκράνες και καπέλα κι ας γίνουμε οι μικροί κηπουροί της Βιβλιοθήκης. Για παιδιά 3-5 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 2 Μαΐου, 6.00-7.00 το απόγευμα.

«Ο μαγικός κήπος». Την σκυτάλη παίρνουν οι «μεγάλοι» που ολοκληρώνουν την περιποίηση των φυτών και δημιουργούν τα δικά τους γιγάντια, εξωτικά λουλούδια. Για παιδιά 6-12 ετών. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

7-12 Μαΐου: Μια τρύπια εβδομάδα!!

Με έμπνευση ένα υπέροχο βιβλίο «το βιβλίο για τις τρύπες» περνάμε μια τρύπια εβδομάδα. Από Δευτέρα έως Σάββατο ελάτε να:

-γεμίσουμε τα μαγικά κουτιά με όλων των ειδών τα τρύπια αντικείμενα

-μετρήσουμε τις τρύπες της παιδικής γωνιάς στη Βιβλιοθήκη μας – όποιος ανακαλύψει τις περισσότερες κερδίζει…μια τρύπα στο νερό!!!

Τετάρτη 9 Μαΐου, 5.00-6.00 το απόγευμα

Ανακαλύπτουμε βιβλία με τρύπες και παίζουμε παιχνίδια με τρύπες στην αυλή μας. Για παιδιά 3-5 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 9 Μαΐου 6.00-7.00 το απόγευμα

Απονέμουμε το έπαθλο στον καλύτερο «τρυποανιχνευτή» της Βιβλιοθήκης και μιλάμε για …τρύπες!!! Για παιδιά δημοτικού. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Σάββατο 12 Μαΐου, 11.00-13.00 το πρωί

Αντιστρέφοντας τους ρόλους. Οργανώνουμε παρέα τον τρύπιο μπουφέ! Καθένας που θέλει να συμμετάσχει συνεισφέρει μ’ ένα τρύπιο έδεσμα. Παράλληλα δημιουργούμε με τρύπιες χάντρες!! Εργαστήριο προσανατολισμένο σε μεγαλύτερες ηλικίες (ενήλικες και έφηβοι) όπου τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να έχουν βοηθητικό ρόλο. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,

Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494

Το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου