Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ακρόαση για παιδιά: Έχετε ταλέντο;

Το γνωστό παιδικό παραμύθι «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι» σε παραλλαγή των Grimm Brothers ως «Η Χιονάτη και οι Κακοί Νάνοι», πρόκειται να ανεβάσει στη σκηνή η Ελληνική Σχολή Τεχνών και Παιδικού Θεάτρου και ζητεί σε ακρόαση παιδιά με ταλέντο για τους διάφορους ρόλους.
Σύμφωνα με την υπεύθυνη, κ. Τερέζα Σβορώνου, οι ηλικίες των παιδιών που απαιτεί η παράσταση κυμαίνονται μεταξύ 7 έως 16 ετών, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις τραγουδιού και χορού.

Το παραμύθι αρχίζει κάπως έτσι: Κάποτε μια βασίλισσα ενώ έπλεκε τρύπησε κατά λάθος το δάχτυλό της. Τότε βλέποντας τις τρεις σταγόνες αίμα που έπεσαν στο χιόνι του εβένινου παραθύρου που καθόταν έκανε μια ευχή. Να αποκτήσει ένα παιδί με σάρκα λευκή σαν το χιόνι, χείλη κόκκινα σαν το αίμα και μαλλιά μαύρα σαν τον έβενο. Πράγματι, γέννησε μια τέτοια κόρη που την ονόμασε Χιονάτη - λευκή του χιονιού. Δυστυχώς, η βασίλισσα πέθανε και ο πατέρας της πήρε μιαν άλλη γυναίκα, όμορφη μεν, όμως ματαιόδοξη και υπερήφανη, που δεν άντεχε να βλέπει άλλη ομορφότερη από αυτή.

Η βασίλισσα είχε ένα μαγικό καθρέφτη, που όταν κοιταζόταν και τον ρωτούσε: «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου στον τοίχο πάνω τώρα, ποια είναι η ωραιότερη σ' ολόκληρη την χώρα;». Ο καθρέπτης απαντούσε: «Κυρά Βασίλισσα, εσύ είσαι η ωραιότερη στην χώρα». Όταν, όμως, η Χιονάτη έγινε επτά χρόνων, ο καθρέφτης απάντησε ότι εκείνη τώρα ήταν η ωραιότερη. Τότε η βασίλισσα διέταξε έναν κυνηγό να πάρει το παιδί στο δάσος και αφού το σκοτώσει, να φέρει πίσω την καρδιά της. Εκείνος, όμως, την λυπήθηκε, δίστασε να την σκοτώσει και την …

Η ακρόαση για τα νέα ταλέντα θα γίνει την Παρασκευή, 6 Απριλίου, στο Mackintosh Casting Studio 5, που βρίσκεται όπισθεν του 2 Chapel St., East St. Kilda. Η παράσταση θα είναι δίγλωσση, οπότε ένας λόγος παραπάνω να παρακινήσετε τα παιδιά και εγγόνια σας να δοκιμάσουν επί σκηνής το ταλέντο τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.gspa.com.au ή ηλεκτρονικά στο info@gspa.com.au
Καλή επιτυχία!
 
Πηγή: neoskosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου