Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ζωντανή εμφάνιση του Λ. Παπαδόπουλου για την "Αμυμώνη Θεσσαλονίκης"

Ο αγαπητός δημιουργός και τραγουδιστής Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 για να υποστηρίξει το έργο της «Αμυμώνης» με την εμφάνισή του στο Bar 16 (Μ.Αλεξάνδρου & Κανάρη 1, Πλατεία Τερψιθέας, κοντά στη Μονή Λαζαριστών, Σταυρούπολη). Μαζί του, για τον ίδιο σκοπό, θα εμφανιστεί το νεανικό συγκρότημα της πόλης μας «Drive In».

Το πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ. Αντί εισιτηρίου, η είσοδος στο χώρο του Bar 16 θα συνδυάζεται με δωρεά 10€ προς τον Σύλλογο «Αμυμώνη».

Από τη μεριά της «Αμυμώνης», θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Λάκη Παπαδόπουλο, το συγκρότημα Drive In, το Bar16 και την εταιρεία BroJet για την αφιλοκερδή τους υποστήριξη προς το Σύλλογό μας και για το ποιοτικό αποτέλεσμα που μας επιτρέπουν να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας.

Πιστεύοντας πως θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για όσους παραβρεθούν, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση και προτείνουμε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας.

Οι οικογένειες του Συλλόγου «Αμυμώνη - Θεσσαλονίκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου