Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

1η Θεατρική Συνάντηση Θεατρικών Σχημάτων Θεσσαλονίκης

Σήμερα εγκαινιάζεται ένας νέος θεατρικός θεσμός της πόλης. Ο λόγος για την 1η Συνάντηση Θεατρικών Σχημάτων Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Θεατρικών Σχημάτων Μακεδονίας-Θράκης.

Από τις 2 έως τις 18 Μαρτίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1), δεκαεφτά (17) επαγγελματικά και ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, των Γιαννιτσών και της Έδεσσας, παρουσιάζουν εικοσιμία (21) παραστάσεις με εικοσιπέντε (25) έργα που κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου από το κλασικό μέχρι το σύγχρονο ελληνικό και ξένο θέατρο, την παντομίμα, το θέατρο για παιδιά και το χοροθέατρο, σε μια προσπάθεια να φέρουν το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας σε επαφή με την τρέχουσα θεατρική παραγωγή της περιοχής μας.

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Σε όλη τη διάρκεια της Συνάντησης θα λειτουργεί στο φουαγιέ του Θεάτρου Έκθεση Φωτογραφίας του Βασίλη Καρκατσέλη με τίτλο «Η Ελένη στην Πόλη».

Το Πρόγραμμα των παραστάσεων 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου