Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προκήρυξη υποτροφίας ΕΕΒΦΑ-Χρήστου Μανέα

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (ΕΕΒΦΑ) ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει για δεύτερη χρονιά ερευνητική υποτροφία σε υποψήφιο-α μεταπτυχιακό-ή φοιτητή-ήτρια για έρευνα στο πεδίο της βιοχημείας ή και φυσιολογίας της άσκησης μετά από υποβολή ερευνητικών προτάσεων. Χορηγός της υποτροφίας είναι ο δικηγόρος Αθηνών κ. Χρήστος Μανέας.
Ειδικότερα:
• Θα χορηγηθεί μία ερευνητική υποτροφία σε μεταπτυχιακό/-ή φοιτητή/-ήτρια που έχει γεννηθεί στη Μακεδονία, Ήπειρο ή Θράκη και εκπονεί ή θα εκπονήσει τη μεταπτυχιακή διατριβή του-της σε Ίδρυμα των περιοχών αυτών.Η υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 1500 €.

Οι ερευνητικές προτάσεις θα υποβληθούν στην Αγγλική γλώσσα και θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα απαρτίζεται από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ερευνητές. Για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της κρίσης, στην επιτροπή δεν θα συμμετέχουν μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, επιβλέποντες κρινόμενων προτάσεων και διευθυντές ή υπεύθυνοι εργαστηρίων, όπου θα εκπονηθούν κρινόμενες προτάσεις. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31 Μαρτίου 2012. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι τις 31 Μαΐου 2012

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Οι υποψήφιοι/-ες μεταπτυχιακοί/-ές φοιτητές/-ήτριες πρέπει να έχουν γεννηθεί στη Μακεδονία, Ήπειρο ή Θράκη και να εκπονήσουν την έρευνα σε Πανεπιστήμιο ή Ερευνητικό Ίδρυμα των περιοχών αυτών σε αντικείμενο της βιοχημείας ή/και φυσιολογίας της άσκησης.

2. Οι υποψήφιοι/-ες μεταπτυχιακοί/-ές φοιτητές/-ήτριες πρέπει να μην έχουν κλείσει τα 30 έτη μέχρι τις 31/3/2012.

3. Κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων (31/3/2012), οι υποψήφιοι/-ες υπότροφοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι/-ες σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον, πρέπει να ολοκληρώσουν την εκπόνηση της διατριβής τους (με την κατάθεση βεβαίωσης από την αρμόδια γραμματεία),όχι νωρίτερα από τις 30/11/2012 και όχι αργότερα από τις 30/6/2013.

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου