Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Aspa Online: Churros

Η συνταγή που ακολουθεί είναι από το Aspa Online. Αξίζει να διαβάσετε την ολόκληρη την αρχική ανάρτηση!

Υλικά
Ένα κουτί φύλλο σφολιάτας 
Ζάχαρη και κανέλα
1-2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Ξεδιπλώνουμε το φύλλο. Το κόβουμε με μαχαίρι σε παραλληλόγραμμα κομμάτια (περίπου 2,5×8 cm σε μέγεθος)
Τα τοποθετούμε σε ταψί φούρνου και αλείφουμε αν θέλουμε με το λιωμένο βούτυρο (βοηθάει στο ροδοκοκίνισμα και στο κόλλημα της ζάχαρης αλλά μια φίλη της σελίδας του blog στο Facebook που το φτιάχνει χωρίς, έγραψε ότι είναι εξίσου πετυχημένο)
Ψήνουμε στο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλλα!

Παραλλαγή
Αντί να κόψουμε τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμα, χρησιμοποιούμε κουπ πατ και κόβουμε καρδούλες, αστεράκια ή ό,τι άλλο μας αρέσει!

Καλά κεράσματα!

1 σχόλιο: