Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι διαλέξεων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν τον επόμενο μήνα οι νέοι θεματικοί κύκλοι διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στους τομείς: Πόλη, Αρχιτεκτονική και καθημερινή ζωή, δώδεκα επίκαιρα θέματα...

Ιατρικής και Βιολογίας, Οικονομική κρίση και διέξοδοι, Βαλκάνια-Μέση Ανατολή: Θεσσαλονίκη σταυροδρόμι πολιτισμών, Αρχαιολογία: μνημεία και ιστορίες της Θεσσαλονίκης και Εκπαίδευση και Κοινωνία.
Ο θεματικός κύκλος της Αρχαιολογίας θα πραγματοποιηθεί στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3), κάθε Τρίτη από τις 17:00 έως τις 19:00 και όχι στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Στους κύκλους των διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου έχουν δικαίωμα εγγραφής οι ενήλικες ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών. Η εγγραφή γίνεται είτε τηλεφωνικά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 έως 14:00 στα τηλέφωνα 2310840295 και 2310841962 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηthessaloniki.ap@gmail.com

Σε κάθε κύκλο μπορούν να γίνουν έως 200 εγγραφές.

Στους εγγεγραμμένους θα χορηγείται βεβαίωση εγγραφής μετά την ολοκλήρωση του κύκλου διαλέξεων, κατόπιν αιτήσεώς τους.

Στους ομιλητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου θα παραδίδεται συμβολικό αναμνηστικό δώρο και ευχαριστήρια επιστολή μετά το τέλος της διάλεξης.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των διαλέξεων εδώ.

Πηγή: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου