Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ζωγραφίστε το δικό σας χαρταετό!

Μια ξεχωριστή αποκριάτικη εκδήλωση για παιδιά διοργανώνει δωρεάν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο Φουαγιέ του Νέου Δημαρχείου.
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της Καλλιτεχνικής Παιδαγωγικής Ομάδας «Σχεδία στην Πόλη» θα παρουσιάσουν από τις 11:00 π.μ. έως και τις 14:00 ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη γιορτή θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με μουσική στο κλίμα των ημερών.

Το Φουαγιέ του Δημαρχείου θα μεταμφιεστεί σε έναν πολύχρωμο και ζωντανό χώρο υποδοχής και φιλοξενίας των μικρών καρναβαλιστών που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλήθος διασκεδαστικών δράσεων, με τη συνδρομή παιδαγωγών και εμψυχωτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποδοχή από ξυλοπόδαρους, παράσταση κουκλοθέατρου με κούκλες μάπετ, εργαστήρια ζωγραφικής χαρταετού και κατασκευής μάσκας, μακιγιάζ προσώπου στο πνεύμα της αποκριάς, μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό με μουσική από dj καθώς και τον παραδοσιακό αποκριάτικο χορό γύρω από το γαϊτανάκι.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της «Σχεδίας» www.sxediastinpoli.gr
e-mail : info@sxediastinpoli.gr και sxedia_artgroup@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου