Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν φροντιστήριο με εθελοντές καθηγητές στα Χανιά

Αξιόλογη σίγουρα η σύσταση της εθελοντικής κίνησης καθηγητών Χανίων: "Πολυδράση", που υποστηρίζει μαθητές, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν φροντιστήριο.
Όπως αναφέρουν τα μέλη της Κίνησης: "Αρχικός μας σκοπός να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, κυρίως των τριών τάξεων του Λυκείου, τα οποία χρήζουν βοήθειας για ν' ανταποκριθούν στις σχολικές τους υποχρεώσεις, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και στον περιορισμό, κατά το δυνατόν, της εφηβικής παραβατικότητας.

Ακολούθως να στηρίξουμε εκείνους τους γονείς, οι οποίοι πασχίζουν πλέον για τον άρτο τον επιούσιο και αδυνατούν να επιβαρυνθούν με το οικονομικό κόστος ενός φροντιστηρίου. Σκοπός μας επίσης η διατήρηση και ενίσχυση του πολιτισμικού επιπέδου της πόλης, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη λειτουργία τμημάτων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Απώτερος στόχος όλων η αναζωπύρωση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, η υπεράσπιση του δικαιώματος των παιδιών στα όνειρα για μια δημιουργική συνέχεια της ζωής και η έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ως το καλύτερο παράδειγμα για τους νέους μας".

Οι ίδιοι παρακαλούν "για τη συμμετοχή περισσότερων καθηγητών στην «Πολυδράση», ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των παιδιών όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου" και δίνουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2821098250, 6973434537 και 6972603166.

Σε εποχές κρίσης, κινήσεις όπως αυτή, είναι σίγουρα πολύτιμες.

Πηγή: Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου