Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Μύθι, Μύθι, Παραμύθι» στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, στη «σοφίτα» του Μύλου του Ματσόπουλου, θα αφηγούνται παραμύθια, που «δεν είναι για να αποκοιμίζουν τα παιδιά, αλλά για να αφυπνίζουν τους μεγάλους».



Αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πλαίσιο των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, το τελευταίο Σαββατιάτικο απόγευμα κάθε μήνα μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και γιατί όχι μαμάδες και μπαμπάδες, γιαγιάδες και παππούδες, νονοί και θείοι, άνθρωποι που συνοδεύουν τα παιδιά ή μόνο τον εαυτό τους, θα «ταξιδεύουν» σε κόσμους μαγικούς με ένα παραμύθι.

Το τελευταίο Κυριακάτικο πρωινό κάθε μήνα μεγάλα μόνο «παιδιά» θα ρίχνονται, στα σκοτάδια μαγικών παραμυθιών, για να ανακαλύψουν τη σοφία του παραμυθιού αποκωδικοποιώντας κρυμμένες αλήθειες του, με άρωμα πολύ υποκειμενικό… αλήθειες που κάποιοι ενήλικες αρέσκονται να ψάχνουν και που τα παιδιά απλά τις διαισθάνονται με την αθώα και καθάρια ακόμα αίσθηση της ψυχής τους.

Αφήγηση παραμυθιού, για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, Σάββατο στις 6 το απόγευμα, ενήλικες και νέοι γυμνασίου, λυκείου. Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα, με γενική είσοδος 4 ευρώ. Ανάγνωση και συμβολική προσέγγιση παραμυθιού, μόνο για ενήλικες, την Κυριακή 11:30 το πρωί, με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Πληροφορίες στο τηλ. 2431020000 και info@matsopoulos.gr

Πηγή: trikalanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου