Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Υποτροφίες Κυβέλη και Γιάννη Χορν

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, το οποίο διαχειρίζεται τη Δωρεά Γιάννη Χορν για χορήγηση υποτροφιών στη μνήμη της Κυβέλης, προκηρύσσει Διαγωνισμό για την απονομή έως δύο υποτροφιών ετήσιας διάρκειας για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 στην ειδικότητα «Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων».
Οι υποψήφιοι, Ελληνίδες και Έλληνες, ηλικίας μέχρι 30 ετών, πτυχιούχοι ή διπλωματούχοι αναγνωρισμένων Ωδείων, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αποδοχής τους για μετεκπαίδευση από κατάλληλο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού. Δεν μπορούν να μετέχουν στο Διαγωνισμό όσοι έχουν εξασφαλίσει για το ίδιο διάστημα όμοια υποτροφία από άλλη πηγή. 

Την αίτηση και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι του Διαγωνισμού μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sfm.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, στη Γραμματεία του Συλλόγου 2107282566 (10:00-16:00), Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων λήγει την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012. 

Οι υποψήφιοι για το Διαγωνισμό θα πρέπει: 1. Να έχουν γεννηθεί από 01/01/1982και μετά (έως 30 ετών)
2. Να έχουν υποβάλει το αργότερο μέχρι τις 27/4/2012 πλήρη φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά 
3. Να προσέλθουν ενώπιον της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού για συνέντευξη και ακρόαση με ρεπερτόριο επιλογής τους επιπέδου τουλάχιστον πτυχίου (διαρκείας έως 15 λεπτών). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άρτια τεχνική και μουσική εκπαίδευση στο όργανο επιλογής τους και να έχουν κάνει με επιτυχία για ένα τουλάχιστον χρόνο Πρακτικό Διδασκαλίας, ώστε να θεωρούνται ικανοί να αναλάβουν τον εκπαιδευτικό ρόλο του δασκάλου στο συγκεκριμένο μουσικό όργανο.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ
Oι υποψήφιοι παρακαλούνται να υποβάλουν σε δύο φακέλους(διάτρητους folder) τα πιο κάτω δικαιολογητικά με τη σειρά που αναγράφονται: 1. Την αίτηση υποψηφιότητος συμπληρωμένη ευανάγνωστα. Να επισυνάπτεται φωτογραφία ταυτότητος του υποψηφίου
2. Δακτυλογραφημένο βιογραφικό σημείωμα (σύντομο και περιεκτικό)
3. Αντίγραφο (απλό) Διπλώματος ή Πτυχίου στο όργανο επιλογής με αναλυτική βαθμολογία (1)
4. Βεβαίωση αποδοχής από κατάλληλο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού, όπου ο υποψήφιος προγραμματίζει να συνεχίσει τις σπουδές του και πρόγραμμα σπουδών της Σχολής για τη συγκεκριμένη ειδικότητα (2)
5. Βεβαίωση-Συστατική Επιστολή του Καθηγητή ή του Ωδείου ότι ο υποψήφιος έχει κάνει με επιτυχία για ένα τουλάχιστον χρόνο Πρακτικό Διδασκαλίας και έχει τις ικανότητες να αναλάβει το ρόλο του δασκάλου 
6. Αντίγραφα (απλά) πιστοποιητικών σπουδών στις ξένες γλώσσες 
7. Αντίγραφο (απλό) αστυνομικής ταυτότητος (δύο όψεων)
8.Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου (επικυρωμένη) ότι δεν έχει εξασφαλίσει για το ίδιο διάστημα όμοια υποτροφία από άλλη πηγή και ότι όλα τα στοιχεία που προσκομίζει είναι αληθή

(1) Οι τελειόφοιτοι Ωδείων θα πρέπει να προσκομίσουν το Πτυχίο τους μέχρι τον Ιούλιο του 2012. Στην αίτηση, θα πρέπει επομένως να επισυνάψουν σχετική βεβαίωση του Ωδείου καθώς και τους βαθμούς του τελευταίου έτους σπουδών τους.

(2) Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την αποδοχή τους σε Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού για τη συγκεκριμένη ειδικότητα, μπορούν να την προσκομίσουν μέχρι τον Ιούλιο του 2012. Στην αίτηση, θα πρέπει εν τω μεταξύ να εκθέσουν επαρκή στοιχεία επικοινωνίας τους με τη Σχολή / ή τις Σχολές όπου προγραμματίζουν να φοιτήσουν.

Στην περίπτωση που τα στοιχεία 3 και 4 δεν έχουν προσκομισθεί έγκαιρα, το Δ.Σ. δύναται να ακυρώσει την απονομή της υποτροφίας στον υποψήφιο.

Οι φάκελοι με τις υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν παραληφθεί μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 από τη Γραμματεία Δ.Σ. του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη - ΑΘΗΝΑ 115 21), είτε με επί τόπου κατάθεση στο γραφείο υποδοχής του Μεγάρου Μουσικής, είτε με ταχυμεταφορά ή απλό ταχυδρομείο (όχι συστημένα).

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου