Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας του Κλάδου της Γνωστικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος ΦΠΨ, στις 29 Μαρτίου-1 Απριλίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας».

Στόχος του συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα για μια σε βάθος προσέγγιση ζητημάτων τα οποία αφορούν θεματικές των νοητικών διεργασιών, όπως η σκέψη, η κατανόηση και η μάθηση, μέσα από γνωσιακές αλλά και φαινομενολογικές προσεγγίσεις.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνονται προσκεκλημένοι ομιλητές, συμπόσια, προφορικές ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες. Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας προσδοκά να φιλοξενήσει εργασίες οι οποίες, αναδεικνύοντας τις τάσεις και τις εξελίξεις της Γνωστικής Ψυχολογίας σε επίπεδο βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας, συμβάλλουν στη σύγχρονη θεωρητική συζήτηση και διαφωτίζουν μεθοδολογικά και επιστημολογικά ζητήματα του επιστημονικού διαλόγου τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου