Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Η Αίγλη και ο Κήπος των Θαυμάτων»

Από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, έως τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, τα πιο μαγικά Χριστούγεννα ζωντανεύουν ξανά, από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα σε έναν παραμυθένιο Κήπο των Θαυμάτων, γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Με ελεύθερη είσοδο, η όρεξη για δράση μοιάζει απεριόριστη καθώς στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Πρωτέας» της Αίγλης Ζαππείου, παιδιά - και γονείς που ξαναγίνονται παιδιά – βρίσκουν και πάλι τη χαρά, παίζοντας και διαβάζοντας παραμύθια κάτω από «Χιονισμένα Σπιτάκια», ενώ πελώριες κατασκευές, όπως το εντυπωσιακό «Ιπποτικό Κάστρο», και το φουσκωτό «Κάστρο Του Βυθού» υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση!
Ακόμη, ένα πολύχρωμο πολύ - γυμναστήριο αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τους λιλιπούτειους φίλους της Αίγλης Ζαππείου, βοηθώντας τους να κάνουν τις «ασκήσεις» τους παιχνιδάκι!

Τα θαύματα της Αίγλης Ζαππείου όμως δεν σταματούν εδώ.
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και όσο οι μικροί σας ήρωες ζουν στον δικό τους Κήπο των Θαυμάτων, γευθείτε «Ότι πιο γλυκό» στο Aegli Café καθώς μόνο με €8,00* απολαμβάνετε τον καφέ και το γλυκό της αρεσκείας σας, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε πλούσια, φρέσκα και χειροποίητα γλυκίσματα!

Αν πάλι αναζητάτε κάτι περισσότερο σε αυτήν την πλευρά του Ζαππείου οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστή σημασία καθώς ένας πλούσιος μπουφές με υπέροχες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις αλλά και Χριστουγεννιάτικα γλυκά, σας περιμένει να τον απολαύσετε απεριόριστα μόνο με €18,00 / άτομο*! (κάθε Κυριακή 12:00 – 17:00)!
Και που ξέρετε… μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί, που κάθε Κυριακή – μετά από κλήρωση – θα κερδίσουν τα «μαγικά εισιτήρια» για ακόμη περισσότερα παιχνίδια με την οικογένεια, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου (από τις 3 Δεκεμβρίου).

*Οι τιμές ισχύουν για 1 άτομο.
*Η είσοδος στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο «Κήπος των Θαυμάτων» του πολυχώρου της Αίγλης Ζαππείου, είναι ελεύθερη!

Αίγλη Ζαππείου
Eίσοδος από Βασ. Όλγας
Tηλ.: 210.33.69.364, 210.33.69.300
www. aeglizappiou.gr
E-mail: info@aeglizappiou.gr.
Ελεύθερο Parking
 
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου