Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εβδομάδα προώθησης Ράγκμπι με Αμαξίδιο 9-13/1/2012 – Αθήνα


Η Άλλη Όψη θα διεξάγει εβδομάδα προώθησης του αθλήματος Ράγκμπι με Αμαξίδιο που θα περιλαμβάνει Δράσεις Ενημέρωσης συλλόγων και φορέων και ένα Προπονητικό Πρόγραμμα. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν το Παραολυμπιακό αυτό άθλημα, που εδώ και ένα χρόνο επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα.



Το διήμερο δράσεων ενημέρωσης (9 και 10 Ιανουαρίου) για το Ράγκμπι με Αμαξίδιο απευθύνεται σε φορείς και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Αττικής. Στις δράσεις θα παρευρεθούν αθλητές Ράγκμπι με Αμαξίδιο οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του αθλήματος, ενώ θα έχουν μαζί τους αγωνιστικά καθίσματα τα οποία θα μπορούν να δοκιμάσουν οι ενδιαφερόμενοι. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να συνεργαστούμε για την οργάνωση της κάθε δράσης.

Το προπονητικό πρόγραμμα (11, 12 και 13 Ιανουαρίου) είναι το τρίτο που διοργανώνεται στη χώρα μας και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Γλυφάδας. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα με κάποιου βαθμού αναπηρία στα 4 άκρα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η Άλλη Όψη θα έχει εξασφαλίσει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Θα υπάρξουν δύο προπονήσεις την ημέρα (10.00-12.30 και 18.00-20.30). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε απλά να έρθουν ή να δηλώσουν ενδιαφέ ρον στο wheelchair-rugby@alli-opsi.gr. Το προπονητικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με έναν φιλικό αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνείτε στο wheelchair-rugby@alli-opsi.gr ή τηλεφωνικά με τον Σαμωνά Θοδωρή στο +30 697 2435373.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου