Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Βazaar από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η Θεοτόκος»

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» λειτουργεί από το 1963 και προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους ηλικίας 2,5-30 ετών με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές βοηθώντας συγχρόνως και τις οικογένειές τους. Βασική αποστολή του Ιδρύματος είναι η συγκεκριμένη επαγγελματική κατάρτιση των παιδιών και των νέων με νοητική υστέρηση που επιτυγχάνεται με ειδική αγωγή και εκπαίδευση από κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό του Ιδρύματος. Μέχρι σήμερα έχουν πάρει μέρος σε πρωτοπόρα και καινοτόμα αναπτυξιακά προγράμματα με αξιόλογα αποτελέσματα πάνω από 5.000 άτομα και έχουν επιτευχθεί 176 προσλήψεις νέων στην ελεύθερη αγορά.

Το Ίδρυμα ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» διοργανώνει την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του με την υποστήριξη του «Αττικό Μετρό» στις 24/11/2011 (09:00 - 20:00) & 25/11/2011 (09:00 - 20:00) στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στο σταθμό Συντάγματος.

Εκεί μπορεί κανείς να επιλέξει Χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια και διάφορα χρηστικά αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί από τους νέους με Νοητική Υστέρηση στα Εργαστήρια Κατάρτισης ή έχουν ευγενικά προσφερθεί από δωρητές που στηρίζουν το έργο του.

Η Γιορτή αυτή είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τους εκπαιδευόμενους που εκθέτουν τα έργα τους γιατί η επικοινωνία με τους πολίτες της Αθήνας, πραγματώνει μία από τις αξίες του Ιδρύματος «..όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε στην κοινότητα που ζούμε και κερδίζουμε οι ίδιοι από τη διαδικασία προσφοράς».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου