Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

12 υποτροφίες από το κληροδότημα Γεωργίου Α. Βοστάνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Μυτιλήνης, ως διοικούσα επιτροπή του Εκπαιδευτικού Κληροδοτήματος Γεωργίου Α. Βοστάνη, προκηρύσσει διαγωνισμό μεταξύ απόρων αριστούχων αποφοίτων Λυκείων, οι οποίοι έχουν εγγραφεί και φοιτούν σε Ανώτατες Σχολές του Κράτους ή της Κύπρου και κατάγονται από την Νήσο Λέσβο, με προτίμηση, με ίσους όρους, εκείνων που κατάγονται, κατά σειρά, από τον Δήμο Μυτιλήνης και τις Κοινότητες Παμφίλων και Μυστεγνών, για την ανάδειξη δώδεκα (12) υποτρόφων του Κληροδοτήματος που θα σπουδάσουν από το ακαδημαϊκό έτος 2011/2012 σε Σχολές ή Τμήματα Σχολών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) που περιλαμβάνονται και στα πέντε (5) επιστημονικά πεδία, εξαιρουμένων των Στρατιωτικών Σχολών και των Τ.Ε.Ι.

Καταγόμενοι από τη Νήσο Λέσβο νοούνται τα αγόρια και κορίτσια των Λεσβίων που είναι γραμμένα στα Μητρώα των Δήμων και Κοινοτήτων της Λέσβου. Ειδικότερα θα ανακηρυχθούν υπότροφοι:
Τρεις (3) από τις Σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου.
Τρεις (3) από τις Σχολές του 2ου επιστημονικού πεδίου.
Δύο (2) από τις Σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου.
Δύο (2) από τις Σχολές του 4ου επιστημονικού πεδίου.
Δύο (2) από τις Σχολές του 5ου επιστημονικού πεδίου.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Μυτιλήνη στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2011 ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη στο Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης ενώπιον Επιτροπής που θα καταρτισθεί σύμφωνα με το άρθρο 8 του από 18/23-8-1941 Καν. Δ/τος, βάσει προγράμματος συνταχθησομένου υπ' αυτήν.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στα Γραφεία του Ιδρύματος, στην οδό Καραντώνη 2 στην Μυτιλήνη, όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου