Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προβολή: 3D- Skies to Eternity


Από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 θα προβάλλεται η εκπαιδευτική ταινία Skies to eternity.


Η ταινία είναι στερεοσκοπική (3D) και αναφέρεται στην ιστορία των πτήσεων.

Από τον Ίκαρο και το Δαίδαλο μέχρι και σήμερα ξεδιπλώνεται όλη η ιστορική διαδρομή που ακολούθησε η ανθρωπότητα στα πλαίσια της διαρκούς ανάγκης να κατακτήσει τους ουρανούς.

Τα παιδιά φορώντας τα ειδικά γυαλιά, μέσα από πολύ όμορφες, πολύχρωμες και ολοζώντανες εικόνες, κατακτούν την γνώση της ιστορικής αυτής διαδρομής και αποκτούν την βιωματική εμπειρία μιας πτήσης.

Η τρισδιάστατη εικόνα της, τα ειδικά εφέ, ο ήχος και η μουσική της συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους. 

Η ταινία παίζεται μόνιμα στο νέο μουσείο της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας (RAF) στο Λονδίνο, και έχει τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Έχει επίσης διανεμηθεί σε αρκετά από τα πρώτα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν αρχίσει να εκπέμπουν 3D όπως η Deutsche Telekom στη Γερμανία, αλλά και σε άλλα στην Φιλανδία, στο Ισραήλ, κλπ. Μέσω ενός δικτύου 5 παγκόσμιων διανομέων η Ελληνική παραγωγή αναμένεται να προβληθεί σε ακόμη περισσότερα μουσεία και τηλεοπτικά δίκτυα μεταγλωττισμένη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, κ.α.

Η ταινία είναι παραγωγή της ελληνικής εταιρίας Icon Plus και παρουσιάζεται στην Ελλάδα με ελληνική αφήγηση του γνωστού ηθοποιού Κώστα Αποστολίδη.

Περισσότερα για την ταινία, καθώς και trailer αλλά και μια παρουσίαση από τον σκηνοθέτη της μπορείτε να βρείτε στο site: www.skiestoeternity.com

Η παρουσίαση της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μμ στα VILLAGE CINEMAS (MEDITERRANEAN COSMOS). 

Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου