Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών γεμίζει τις δημόσιες βιβλιοθήκες

H Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών δώρισε 2.886 αντίτυπα 122 επιστημονικών μελετών της με θέμα τη Μακεδονία σε 30 Βιβλιοθήκες της χώρας, ιδιαίτερα της Μακεδονίας, κατά το τελευταίο 30νθήμερο. Η ανοικτή προσφορά των 122 μελετών λήγει την 30ή Σεπτεμβρίου 2011 και είναι ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας http://www.ems.gr/
Ταυτόχρονα, σε ετησία βάση η Εταιρεία αποστέλλει ανελλιπώς κάθε νέα έκδοσή της σε όλες τις Δημόσιες Βιβλιοθήκες καθώς επίσης μεγάλο αριθμό μελετών της σε Δήμους, Μητροπόλεις και Οργανώσεις Μακεδόνων. Το 2010 χάρισε 2.128 εκδόσεις της σε 458 αποδέκτες. Στο νεοσύστατο Τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, τον περασμένο Νοέμβριο, δώρισε τα 700 σπουδαιότερα έργα της Ελληνικής Γραμματείας από τους αρχαίους μέχρι τους νεότερους χρόνους και 30 κορυφαίες εκδόσεις της για τη Μακεδονία.

Αυτό το ελάχιστο χρέος προς την Πατρίδα εξοφλούν εθελοντικά οι γενναιόδωροι χορηγοί, οι επιστημονικοί ερευνητές και οι 920 Θεσσαλονικείς Εταίροι της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Φανερώνουν ότι στους χαλεπούς καιρούς μας ο Ελληνισμός διαθέτει ισχυρές δημιουργικές δυνάμεις που μάχονται αποτελεσματικά με απόλυτη ανιδιοτέλεια και θερμή πίστη στην Ελλάδα.

Πρόκειται για συνολικά 2.886 αντίτυπα ενώ, σε ετήσια βάση, η Εταιρεία αποστέλλει κάθε νέα έκδοσή της σε όλες τις δημόσιες βιβλιοθήκες καθώς επίσης μεγάλο αριθμό μελετών της σε δήμους, μητροπόλεις και οργανώσεις Μακεδόνων.

Το 2010 χάρισε 2.128 εκδόσεις της σε 458 αποδέκτες. Ειδικότερα στο νεοσύστατο Τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου τον περασμένο Νοέμβριο δώρισε τα 700 σπουδαιότερα έργα της Ελληνικής Γραμματείας από τους αρχαίους μέχρι τους νεότερους χρόνους και 30 κορυφαίες εκδόσεις της για τη Μακεδονία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου