Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Επικαιρότητα



Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόι, στην Ουρμπάνα, αναφέρουν στο επιστημονικό περιοδικό «Pediatrics» ότι οι έφηβοι που κάθονται γύρω από το οικογενειακό τραπέζι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα αντιμετώπιζαν 12% μικρότερο κίνδυνο να γίνουν υπέρβαροι.

Αυστραλοί επιστήμονες κάλεσαν τις έγκυες γυναίκες να αγνοήσουν πρόσφατη βρετανική μελέτη που αθωώνει την περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δεν υπάρχει ούτε ένας γονιός ο οποίος δεν έχει τιμωρήσει κάποια στιγμή το παιδί του, που ξέφυγε από τα όρια. Ποιος είναι όμως ο ρόλος της τιμωρίας; Είναι αποτελεσματική ή απλώς βοηθά τους γονείς να εκτονωθούν;

Λόγω της αυξημένης πρόσληψης σε αρσενικό, στη Μεγάλη Βρετανία, συστήνεται στα παιδιά μέχρι 4,5 χρονών να μην καταναλώνουν παιδικές τροφές με ρύζι, ενώ στη Δανία η ίδια συμβουλή δίνεται για παιδιά μικρότερα των 10 κιλών σωματικού βάρους.

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος του σπιτιού μας που το φτιάχνουμε με πολλή αγάπη και θέλουμε να έχει τις πιο σωστές λύσεις. Φροντίστε να συνυπάρχουν τόσο η φαντασία όσο και το πνεύμα της οργάνωσης και χαρίστε στα παιδιά σας το πιο χαρούμενο παιδικό δωμάτιο.
Αυλαία για το πρόγραμμα «Δράση εκτός Εδρας» για σπουδαστές 9- 19 ετών

Σάλος έχει προκληθεί στο Βόλο από την αποβολή δώδεκα μαθητών γυμνασίου, γιατί ανέβασαν στο facebook φωτογραφίες της καθηγήτριάς τους και τις σχολίασαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου