Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή: εκδήλωση

Την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα της μητέρας, η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό για μια ξεχωριστή εαρινή γιορτή. Οι φίλοι της Σχολής θα έχουν την ευκαιρία για πέντε ώρες να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να πληροφορηθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να αγοράσουν βιολογικά και άλλα προϊόντα του εκπαιδευτικού αγροκτήματος και ταυτόχρονα να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα. Μέρα Μαγιού ονομάζεται η εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, επιδείξεις με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, κουκλοθέατρο με Καραγκιοζοπαίχτες, πέταγμα χαρταετού, ιππασία, βόλτα με ηλεκτρικά δίκυκλα, παιχνίδι στην αυλή με μικρά ζώα, εκθέσεις, κατασκευές δώρων για τη μητέρα, βιωματικά διαδραστικά παιχνίδια και άλλα πολλά.

Στους χώρους της Σχολής θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο, παλαιοπωλείο, καφέ-ουζερί, ψητοπωλείο και αναψυκτήρια όπου θα σερβίρονται οι παραδοσιακοί λουκουμάδες της Σχολής!

Συμβολική είσοδος 2 € για κάθε ενήλικα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο πρόγραμμα υποτροφιών μαθητών και σπουδαστών της Σχολής. Ώρες εκδήλωσης: 10.00-15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου