Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Καμπάνια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Αγ.Αναργύρων-Καματερού διοργανώνει Καμπάνια για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, στερούμενοι των βασικών ειδών διαβίωσης.

Η καμπάνια στηρίζεται από τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος και θα διεξαχθεί στα ακόλουθα καταστήματα:
Ιλίου (Θηβών-Ιδομενέως) Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Απριλίου
Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου 54 & Αγ. Παύλου) Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Απριλίου
Ώρες υλοποίησης και για τα τρία καταστήματα:
Παρασκευή, 17:00 - 21:00
Σάββατο, 09:00 - 19:00

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από τη Μονάδα Κοινωνικής-Προεπαγγελματικής Αποκατάστασης «Δράση», με τη στήριξη του κοινωνικού μη κερδοσκοπικού φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) Έδρα» και τη συνεργασία του Δήμου Αγ.Αναργύρων-Καματερού.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει στα πλαίσια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι: διανομή δωρεάν τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης) σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς επίσης προϊόντων με μεγάλη έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες με χαμηλά εισοδήματα.

Επιπλέον, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παραμένει καθημερινά ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο 08:00-16:00, Χίου 12 & Καλύμνου, Ανάκασσα.
Για πληροφορίες εγγραφής: Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ.Αναργύρων (Χίου & Καλύμνου, Ανάκασα, τηλ. 210 2690852, εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Πηγή: health.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου