Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δωρεάν παιχνίδια από την Plan Toys σε κρατικά ιδρύματα και ειδικά σχολεία

Η Plan Toys προσφέρει δωρεάν σε Κρατικά Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία την πρώτη σειρά οικολογικών παιχνιδιών που απευθύνονται σε παιδιά με ειδικές ικανότητες, όπως ανακοίνωσε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, κύριος Βάιος Κουρκάκης μέσα από την εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο όπου ήταν προσκεκλημένος.
Η Plan Toys, έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της να προσφέρει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά του κόσμου, έχει σχεδιάσει μια σειρά παιχνιδιών ειδικά για παιδιά με πνευματικές και σωματικές ιδιαιτερότητες, που στόχο έχουν να προσφέρουν ψυχαγωγία μέσα από τη δημιουργική απασχόληση με βάση πάντα τις δυνατότητες κάθε παιδιού.

Η σειρά περιλαμβάνει παιχνίδια για τρεις ομάδες παιδιών και πιο συγκεκριμένα, σχήματα με ήχους για παιδιά με προβλήματα όρασης, δίσκο με μπάλες για παιδιά με αυτισμό, πεταλούδα και κάμπια για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση.

Τα παιχνίδια της Plan Toys κατασκευάζονται από 100% φυσικά επεξεργασμένο ξύλο γερασμένων καουτσουκόδεντρων που δεν παράγουν πλέον καουτσούκ, ενώ χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους, την υψηλή ποιότητα και τα μεγαλύτερα κριτήρια ασφαλείας, κατατάσσονται στην κορυφή της κατηγορίας ξύλινων, οικολογικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών.

Πηγή: PRESSPOINT via ΑναπηρίαΤώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου