Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Επίκαιρα


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε την Παρασκευή ότι είναι αποδεκτή η παρουσία των σταυρών στις σχολικές αίθουσες. Η απόφαση ήρθε μετά από έφεση που άσκησε η ιταλική κυβέρνηση σε προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου που απαγόρευε τη χρήση του σταυρού.

Ενα στα πέντε παιδιά έχει τηλεόραση στο δωμάτιό τουΕνα στα πέντε παιδιά ηλικίας μικρότερης των τεσσάρων ετών διαθέτει τηλεοράσεις στο υπνοδωμάτιο του, όπως αποκαλύπτεται από βρετανική έρευνα της εταιρίας Mintel. Μάλιστα οι αναλυτές της έρευνας εκφράζουν φόβους ότι οι τηλεοράσεις φαίνονται να αντικαθιστούν την γονεϊκή παρουσία όσον αφορά το κανάκεμα, τη διασκέδαση, ακόμη και την μόρφωση των παιδιών.

Στα Παιδικά Χωριά λόγω απορίας
Η ανέχεια φέρνει όλο και περισσότερους γονείς, μπροστά στην τρομερά δύσκολη απόφαση να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποια προνοιακή δομή, ώστε τουλάχιστον τα μικρότερα μέλη της οικογένειας να έχουν τα απολύτως απαραίτητα.

Τον συνέλαβαν για... πρόσκληση σε πάρτι μέσω Facebook
Μια πρόσκληση σε πάρτι γενεθλίων που αναρτήθηκε στο Facebook συγκέντρωσε περισσότερους από… 200.000 καλεσμένους, αναστάτωσε την ζωή ενός 16χρονου κοριτσιού, οδήγησε στην ματαίωση της εκδήλωσης και κατέληξε στην σύλληψη ενός 17χρονου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου