Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εφαρμογή επιτρέπει στους γονείς να διαβάζουν στα παιδιά τους

Οι γονείς με πολύ απαιτητικά προγράμματα που δεν μπορούν να βρίσκονται σπίτι τους όταν τα παιδιά τους πηγαίνουν για ύπνο, μπορούν τώρα να αγοράσουν μια εφαρμογή που τους επίτρέπει να διαβάσουν στα μικρά τους ιστορίες για να κοιμηθούν ή να τους τραγουδήσουν νανουρίσματα ενώ βρίσκονται μακριά.
Το εν λόγω «Nursery Rhymes with StoryTime» επιτρέπει στους κατόχους iPad και iPhone 4 να διαβάσουν στα παιδιά τους παραμύθια και ποιήματα από το γραφείο της δουλειάς τους ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να βρίσκονται, ώστε τα παιδιά να μην χάσουν την συνηθισμένη συνήθεια τους πριν κοιμηθούν.

«Σε έναν σύγχρονο κόσμο με ξέφρενους ρυθμούς, όπου τα επαγγελματικά ταξίδια, εκδρομές και άλλα πολλά που αποχωρίζουν τους γονείς από τα παιδιά τους, το "Nursery Rhymes with StoryTime" τους σμήγει ξανά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρις Στίβενς, διευθύνων σύμβουλος της ψηφιακής εκδοτικής εταιρείας βιβλίων "Atomic Antelope", η οποία δημιούργησε την εφαρμογή μαζί με ψηφιακή εταιρεία σχεδιασμού.

Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να "συγχρονίσουν" τα iPhones ή τα iPads υπογράφοντας στο Game Center, ένα online portal παιχνιδιών της Apple, ώστε να μπορούν να μιλούν σε πραγματικό χρόνο, και τους γονείς να είναι σε θέση να καθοδηγούν τα παιδιά τους μέσα από το βιβλίο ή να παρακολουθούν καθώς τα παιδιά γυρίζουν τις σελίδες.

«Μπορούν να συζητούν σε ένα ηχητικό επίπεδο και να συνδέονται σε ένα οπτικό επίπεδο» δήλωσε ο Στιβ Μπίτεν από το στούντιο σχεδιασμού της εφαρμογής.

Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου