Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Online δωρεάν Tύπος (κυρίως) για την κινητική αναπηρία



του Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων. Περιέχει υπεύθυνες και έγκυρες πληροφορίες για θέματα που αφορούν την υγεία, τον Αθλητισμό και την Ψυχαγωγία των ΑμεΑ. Καθώς επίσης και ειδικές έρευνες, μελέτες και προτάσεις με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία.

της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων. Σκοπός της έκδοσης είναι η επικοινωνία η πληροφόρηση και η προβολή των δράσεων όλων των συνδικαλιστικών οργάνων που μας εκπροσωπούν και εκπροσωπούμε, σε θέματα που οφορούν την Κινητική Αναπηρία και την επικαιρότητα.

της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Το περιοδικό αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τον κοινωνικό πολιτικό και επιστημονικό χώρο, στοχεύει στην υπεύθυνη ενημέρωση και ανάλυση επί συγκεκριμένων θεμάτων πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία.

Εκδίδεται από το 1993, κάθε δύο μήνες, περιλαμβάνει 132 σελίδες γεμάτες χρώμα και υποστηρικτική ύλη και ταχυδρομείται σε 14.000 συνδρομητές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια. Εδώ θα βρείτε ένα θησαυρό εξειδεικευμένης γνώσης και χρήσιμα εργαλεία επιβίωσης που ξετυλίγονται μέσα από τα περιεχόμενα του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ. Θα βρείτε όλα τα τεύχη και όλα τα χιλιάδες άρθρα που έχουν δημοσιευτεί από το τεύχος 0 (μηδέν) μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου