Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 
Νέες τεχνολογίες – Νέες δυνατότητες μάθησης 
Μάρτιος-Ιούνιος 2011 

O ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, συνεχίζοντας τη δραστηριότητά του και υποστηρίζοντας τη διά βίου μάθηση, έχει προγραμματίσει για το πρώτο εξάμηνο του 2011 ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων για ποικίλα ενδιαφέροντα στα οποία διδάσκουν καταρτισμένοι επαγγελματίες. Πέρα από τα επιτυχημένα σεμινάρια Κατάρτισης Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων και Επιμέλειας Λογοτεχνικών Κειμένων που διοργανώνονται για πέμπτη συνεχή χρονιά, καθώς και τα πολύ δημοφιλή σεμινάρια Ανάλυσης και Συγγραφής Δημοσιογραφικών Κειμένων και Συγγραφής Σεναρίου που διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά, στο πρόγραμμά μας επαναλαμβάνονται και φέτος τα μαθήματα δημιουργικής γραφής για παιδιά με υπεύθυνη τη βραβευμένη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Έλενα Μαρούτσου, καθώς και το σεμινάριο Από το μελάνι στο σανίδι και από το χαρτί ως το παιχνίδι: Δημιουργώντας κείμενα και δρώμενα για παιδιά και νέους, που διδάσκει η Ελένη Σβορώνου. 

Σας γνωστοποιούμε πως και φέτος δεν έχουμε πραγματοποιήσει καμία αύξηση στα δίδακτρά μας σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής. 

Στο διάλειμμα θα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου θα παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν παρακολουθήσει το σύνολο των διδακτικών ωρών. 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ 

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών κατοίκων της επαρχίας, εκμεταλλευτήκαμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και προσφέρουμε φέτος την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται και κατοικούν εκτός Αττικής να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά μας εξ αποστάσεως (δείτε την ειδική ένδειξη στις λεπτομέρειες κάθε σεμιναρίου). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τον εξής βασικό εξοπλισμό: 

1. Η/Υ ή laptop 
2. Σύνδεση ADSL 
3. Webcam (προαιρετικά) 
4. Μικρόφωνο (προαιρετικά) 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ λειτουργεί πλέον ασύρματο Internet (WiFi).

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου