Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΕΔΑΛΦΑ

Το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές στο Μεσολόγγι - ΕΨΥΠΕΑ και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος κος Σωτήρης Κωτσόπουλος σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο 4ο κατά σειρά Σεμινάριο για την εκπαίδευση χορήγησης του Εργαλείου Διεπιστημονικής Ομάδας για την Αξιολόγηση του Επιπέδου Λειτουργικότητας Παιδιού στο Φάσμα του Αυτισμού – ΕΔΑΛΦΑ.

Το 4ο κατά σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ημέρας (Κ. Τζαβέλα & Επ. Δεληγιώργη 12) στο Μεσολόγγι στις 19 Μαρτίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρες 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το θεωρητικό μέρος με εισηγήσεις από τα μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας και το πρακτικό, δηλαδή την εξάσκηση στη συμπλήρωση του ΕΔΑΛΦΑ. Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση του Σεμιναρίου είναι η κα. Αγγελική Κωτσοπούλου μαζί με τη Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Ημέρας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (Παιδοψυχίατρους, Λογοθεραπευτές – Λογοπεδικούς, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Ψυχολόγους, Εργοθεραπευτές, Δασκάλους, Νηπιαγωγούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Κοινωνιολόγους κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: specialeducation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου