Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Nέες οδηγίες της Παγκόσμιας Αθλητικής Ομοσπονδίας Αθλητών με Νοητική Αναπηρία- INAS-FID

Δείτε τις νέες οδηγίες της Παγκόσμιας Αθλητικής Ομοσπονδίας Αθλητών με Νοητική Αναπηρία- INAS-FID (ΈΚΔΟΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010) καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή των αθλητών με Νοητική Αναπηρία στις διεθνείς διοργανώσεις.

1.Για τους νέους αθλητές ισχύουν όσα εσωκλείονται στο αρχείο INAS- FID VERSION 02/2010

2.Για τους παλαιότερους αθλητές -των οποίων η έκδοση των βεβαιώσεων δεν έχει ξεπεράσει την 5ετία- προκειμένου να κατέβουν σε αγώνες θα πρέπει να υπάρχει στο φάκελο:
α. Έγγραφα όπου ξεκάθαρα αναφέρονται το τεστ, τα αποτελέσματα καθώς και η ημερομηνία που το τεστ χορηγήθηκε.
β. Η έκθεση προσαρμοστικής συμπεριφοράς.

Η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες για όποιον αθλητή κρίνει. Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες η επαναξιολόγηση του αθλητή θα πρέπει να γίνεται κάθε 5 χρόνια με τις εκάστοτε νέες οδηγίες.

Οι φάκελοι των αθλητών θα πρέπει να υποβάλλονται στην Ομοσπονδία το λιγότερο 2 μήνες πριν τους αγώνες στους οποίους οι αθλητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ για κάθε αθλητή. Στην περίπτωση που τα δικαιολογητικά έχουν ήδη σταλεί θα πρέπει να γίνεται επιβεβαίωση εάν αυτά ταυτίζονται με τις καινούριες οδηγίες. ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ INAS-FID ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ψυχολόγο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες κα Λίνα Κεσσανοπούλου στο hsfpd.eaompsy@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου