Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές στο Πρίσμα+ στη νοηματική

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το πρίσμα+ θα συμμετάσχει στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων για τις «Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2010», παρέχοντας παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική γλώσσα. Έτσι, τα άτομα με προβλήματα ακοής, έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν ταυτόχρονα με όλους τους Έλληνες τηλεθεατές.

Από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής το πρίσμα+ θα συνδεθεί με το στούντιο της ΝΕΤ προκειμένου να μεταδώσει την ενημερωτική πολιτική εκπομπή για την εκλογική αναμέτρηση με συζητήσεις, αναλύσεις και ρεπορτάζ. Πολιτικοί, πολιτικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στο στούντιο για να μεταφέρουν το σφυγμό της ημέρας πριν και μετά το κλείσιμο της κάλπης, αλλά και για να σχολιάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα στους Δήμους και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Στη διάρκεια της σύνδεσης με τη ΝΕΤ, οι διερμηνείς του πρίσμα+ θα μεταφράζουν στην Ελληνική νοηματική γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό το πρίσμα+, όπως και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, διασφαλίζει την απρόσκοπτη ενημέρωση τόσο των τηλεθεατών με προβλήματα ακοής, όσο και εκείνων που θα το επιλέξουν για την ενημέρωσή τους.

Πηγή: cosmo via http://noimatiki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου