Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Γονείς και διαδίκτυο

Γονείς που ανεβάζουν φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία των παιδιών τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μαμάδες που διατηρούν ιστολόγια και γονείς που ανησυχούν για τις ψηφιακές πληροφορίες που ανταλλάσσουν καθημερινά τα παιδιά τους στο facebook και στο Twitter.

Με φωτογραφία στο Ίντερνετ 8 στα 10 παιδιά

Αναρτημένες στο Ίντερνετ είναι οι φωτογραφίες του 81% των παιδιών κάτω των δύο ετών, ενώ πολλά παιδιά έχουν αποκτήσει προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πριν καν γεννηθούν!

Μαμάδες στην... μπλογκόσφαιρα

Ανεβάζουν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες, βίντεο και τα κατορθώματα των παιδιών τους. Ανοίγουν συζητήσεις για θέματα που τους απασχολούν καθημερινά. Βοηθούν τους νέους γονείς λύνοντας απορίες για μικρά και μεγάλα προβλήματα..


Facebook και Τwitter ανησυχούν 9 στους 10 γονείς
Το 90% των Αμερικανών αγωνιά για τις ψηφιακές πληροφορίες που ανταλλάσσουν καθημερινά τα παιδιά τους
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Καχύποπτοι απέναντι στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ανήσυχοι για την επιρροή που αυτές έχουν στα παιδιά τους δηλώνουν σε συντριπτική πλειονότητα οι αμερικανοί γονείς, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ...

Και μην ξεχνάτε την Η Ελληνική ανοικτή γραμμή για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο όπου περιέχονται πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές για μια ασφαλή περιήγηση παιδιών και ενηλίκων στο διαδίκτυο, για τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και τα παιχνίδια στο διαδίκτυο, για την ισχύουσα νομοθεσία, για τη διαδικτυακή παρενόχληση παιδιών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου