Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερίδα με θέμα: «Ακούω το Πρόβλημά σου και Βοηθώ»

Ημερίδα με θέμα: «Ακούω το Πρόβλημά σου και Βοηθώ» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 11.00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.
Την διοργανώνει ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» και έχουν κληθεί να προβούν σε σχετικές εισηγήσεις: ο κ. Τ. Βυζικίδης, εκ μέρους του Συλλόγου Παραπληγικών – Τετραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, ο κ. Σ. Κρεμύδας εκ μέρους της Π.Ε. Τυφλών Ανατ. Μακεδονίας και ο κ. Χ.Παλληκαρίδης εκ μέρους της Θεραπευτικής Μονάδας Αποκατάστασης «ΠΡΑΞΙΣ».
Εκ μέρους της Νομαρχίας θα προβεί σε εισήγηση ο Αντινομάρχης κ. Θ. Βαφειάδης, εκ μέρους της Δημαρχίας ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Κούτρας και εκ μέρους της Αστυνομικής Δ/νσης, Εκπρόσωπός της.
Η Ημερίδα θα αρχίσει με προβολή εργασίας που επιμελήθηκε ο κ. Γ. Πασχαλίδης της Οικολογικής Κίνησης Καβάλας, σε συνεργασία με την καθηγήτρια χημικό του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας, κ. Κ. Μπαλτόγλου και με θέμα: « Έλεγχος προσβασιμότητας στο Ναυτικό Ιστό της πόλης της Καβάλας ».
Κεντρικό θέμα της Ημερίδας είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα με ειδικά προβλήματα όταν κυκλοφορούν στην πόλη μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
11:15 Έναρξη Ημερίδας
11:20 Εισαγωγική ομιλία από την Πρόεδρο του Ροτ. Ομίλου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»
11:30 Προβολή : « Έλεγχος προσβασιμότητας στο Ναυτικό Ιστό της πόλης της Καβάλας » Συνεργασία του κ. Γ. Πασχαλίδη, εκ μέρους της Οικολογικής Κίνησης Καβάλας και της κ. Κ. Μπαλτόγλου εκ μέρους του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας
11:45 Εισήγηση του κ. Τ. Βυζικίδη, εκ μέρους του Συλλόγου Παραπληγικών – Τετραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων
12:00 Εισήγηση του κ. Σ. Κρεμύδα, εκ μέρους της Περιφερ. Ενωσης Τυφλών Ανατ. Μακεδονίας
12:15 Εισήγηση του κ. Χ. Παλληκαρίδη, εκ μέρους της Θεραπευτικής Μονάδας Αποκατάστασης «ΠΡΑΞΙΣ»
12:30 Εισήγηση του κ. Αθ. Βαφειάδη, Αντινομάρχου
12:45 Εισήγηση του κ. Ν. Κούτρα, Αντιδημάρχου 
13:00 Εισήγηση του Εκπροσώπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης
13:15 Συζήτηση 
13:45 Απονομή Τιμητικών Διπλωμάτων
14:00 Τέλος Ημερίδας

Πηγή: kavalanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου