Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

5η Kid & Fun

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 ξεκινά στο πλαίσιο της 75ης ΔΕΘ η μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης για τα παιδιά, η 5η Kid & Fun. Το Περίπτερο 16 θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο, ποιοτικό παιδότοπο, στον οποίο, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ (5 ευρώ το παιδί και 6 ευρώ ο ενήλικας), θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να περάσουν αρκετές ώρες δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας.

Η μοναδική αυτή γιορτή απευθύνεται σε παιδιά μέχρι δώδεκα ετών, σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε όσους αγαπούν να ασχολούνται με τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της Kid & Fun θα δοθούν μέσα σε οκτώ μέρες περίπου 150 παραστάσεις, ενώ κάποιες από αυτές, όπως ο μοναδικός χορός των Eyetrick και τα ζογκλερικά του Alvaro Ramirez Marquez παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της φετινής, 5ης Kid & Fun περιλαμβάνει δεκάδες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις,

ριψοκίνδυνους ακροβάτες, ελληνικά και ξένα παραμύθια, θέατρο, μουσική, χορό, και πολλά πρωτότυπα διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, όλα από ανθρώπους και ομάδες που σέβονται τους μικρούς επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.kid-fun.gr/ (μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter για ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τους διαγωνισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου