Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Έκπτωση στα δίδακτρα για τους μαθητές που θα υιοθετήσουν αδέσποτο σκυλάκι!

Μια πρωτοβουλία με στόχο να βρουν «οικογένεια» σκυλάκια που αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε φιλοζωικά σωματεία προωθούν τα κέντρα ξένων γλωσσών Χατζηδάκη.
Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές που θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι θα έχουν 50% έκπτωση στα δίδακτρα, για όλα τα χρόνια ζωής του σκύλου.
Όταν μάλιστα ο μαθητής αποφοιτήσει, η έκπτωση θα ισχύει για κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του αρκεί το σκυλάκι να είναι ζωντανό και η κατάσταση της υγείας του καλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος όρος ζωής του σκύλου είναι τα 15 έτη, ενώ για την απόκτηση πτυχίων στις ξένες γλώσσες η φοίτηση είναι το ανώτερο 10 χρόνια. Ως εκ τούτου μπορεί κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να επωφεληθεί από την έκπτωση.

Όπως δήλωσε στο econews.gr η ιδιοκτήτρια των κέντρων γλωσσών, κ. Εύη Χατζηδάκη, αν κάποιος μαθητής υιοθετήσει ανάπηρο σκυλάκι τότε η φοίτηση είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκυλάκια που θα παραχωρηθούν στους μαθητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα έχουν λάβει τη βασική εκπαίδευση.

Όταν το σκυλάκι μεταφερθεί στο νέο του σπίτι θα υπογραφεί ένα χαρτί υιοθεσίας και η οικογένεια θα πρέπει να μεριμνήσει για τον εμβολιασμό του και την εμφύτευση μικροτσιπ, ώστε το ζώο να μπορεί να εντοπιστεί σε περίπτωση που χαθεί.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξουν οικογένειες που θα πάρουν κάποιο σκυλάκι και έπειτα θα το εγκαταλείψουν, η κ. Χατζηδάκη μας είπε ότι μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων, από τα οποία θα υιοθετηθούν τα σκυλάκια, θα κάνουν επισκέψεις κατ’ οίκον ώστε να βεβαιωθούν για την καλή υγεία των ζώων.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζονται τα κέντρα ξένων γλωσσών Χατζηδάκη είναι η Strays Help και η SAPT Hellas.

Πηγή: EcoNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου