Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Δραστηριότητες Ελληνικού Κέντρου Focusing

Το Ελληνικό Κέντρο Focusing, έχει προσκαλέσει στην Αθήνα τον κ. Akira Ikemi, Καθηγητή Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Kansai (Οσάκα, Ιαπωνίας) (http://www.akiraikemi.com/ai).
Ο καθηγητής Ikemi, o οποίος αυτή την χρονιά θα είναι ο κεντρικός ομιλητής του Διεθνούς Συνεδρίου της Παγκόσμιας Εταιρίας της Πρόσωπο-Κεντρικής και Βιωματικής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ( World Association for Person-Centered and Experiential Psychotherapy and Counseling - WAPCEPC) στην Ρώμη, θα αναπτύξει, σε μία ευρύτερη ομιλία του το Σάββατο, 26 Ιουνίου, 2010, και ώρα 20:00, το θέμα:

«Η Διαδικασία Άρθρωσης μιας Αίσθησης Ζωής: Πρακτικές και Θεωρητικές Αρχές της Focusing Διαδικασίας και της Focusing Βιωματικής Προσέγγισης»
Την Κυριακή, 27 Ιουνίου, 2010, και ώρα 10:00 με 15:00 θ’ ακολουθήσει Εργαστήρι με θέμα:

«Focusing: Η Διαδικασία Άρθρωσης και Προσεκτικής Ακρόασης της Βιωμένης Αίσθησης»
Για την πρώτη εκδήλωση, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.
Για την δεύτερη εκδήλωση, η οποία επίσης θα πραγματοποιηθεί σε μία εκ των αιθουσών του εν λόγω Πανεπιστημίου, παρακαλούμε για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας, μια και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (Η συμμετοχή ανέρχεται στα 60 ευρώ. Ειδική συμμετοχή για φοιτητές/εκπαιδευόμενους 40 ευρώ).

Η ομιλία και το εργαστήρι θα δοθούν στην Αγγλική γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήσατε με το Ελληνικό Κέντρο Focusing (Τηλ. 210 645 9459, E-mail: info@focusing.gr).
Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας καλωσορίσουμε και να μοιρασθούμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες/σκέψεις/θέσεις από έναν ιδιαίτερα έμπειρο, αλλά και χαρισματικό άνθρωπο, ο οποίος έχει συνεργασθεί με τον εμπνευστή του Focusing, Eugene Gendlin, στο πανεπιστήμιο του Σικάγο κατά την διάρκεια των εκεί σπουδών του, και του οποίου, σημειωτέον, η Αγγλική γλώσσα είναι πολύ βατή, σε σχέση με αυτήν των Ιαπώνων.

Με εκτίμηση,
Για το Ελληνικό Κέντρο Focusing
Αννα Καραλή

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου